Anti- virus en malware voor een optimale bescherming

Door bestandsverlies kan de schade van ondernemingen oplopen tot wel meer dan €100.000,-. Voor particulieren is dit vaak emotionele schade. Denk aan bijvoorbeeld vakantie- en geboortefoto’s. Deze enorme schadepost is relatief makkelijk te voorkomen door gebruik te maken van goede antivirus en back-ups.

Bij Basic Connect adviseren wij u over de beste Antivirus oplossing voor uw onderneming, beheren wij uw licenties en zorgen wij voor het anti-virus beheer en beleid. Al deze werkzaamheden voeren wij pro-actief en heel secuur uit. Het gaat immers om uw bedrijfsdata.

Door gebruik te maken van antivirus software van ESET, kunnen wij een goede basis garanderen om uw computer of complete ICT infrastructuur te beveiligen.

ESET is een veelzijdige fabrikant van solide digitale beveiligingsproducten. Enkele softwarepakketten van ESET zijn o.a.:

  • ESET Cyber Security
  • ESET Cyber Security Pro
  • ESET Mobile Security
  • ESET Multi-Device Security
  • ESET NOD32 Antivirus
  • ESET Smart Security

ESET partner

Basic Connect mag zich een trotse partner van ESET noemen. Wij adviseren, verkopen en doen het licentiebeheer voor alle soorten ESET producten

Lagere kosten door solide Antivirus

Op lange termijn bent u altijd goedkoper uit met solide antivirus software. U heeft hierdoor niet de kans om bestanden kwijt te raken, downtime te ondervinden en om hoge kosten kwijt te zijn voor het verwijderen van virussen op uw computer / netwerk .