Mobiele en vaste telefonie

Mobiele telefonie

Wij bieden u mobiele abonnementen waarmee u onbezorgd kunt bellen en zakendoen. Of u nu wilt betalen naar gebruik of juist meer bellen voor een vast bedrag, wij bieden mogelijkheden met een voordelige bundel of een onbeperkt abonnement voor bellen, sms en internet.

Wij inventariseren uw wensen en eisen om vervolgens het best passend abonnement voor u of uw organisatie samen te stellen.

Vaste telefonie

Basic Connect biedt u vaste telefonie oplossingen waarmee u onbezorgd kunt communiceren met de buitenwereld op basis van traditionele koperverbindingen of toekomst vaste IP-verbindingen. Afhankelijk van uw wensen en eisen adviseren wij u een oplossing op maat waarmee uw organisatie klaar is voor de toekomst.

Kwaliteit

Wij werken samen met bekende providers waardoor u gegarandeerd bent van een betrouwbaar netwerk waarbij u gebruik kunt maken van de nieuwste technieken.

Basic Connect heeft ervaring met zowel particuliere als MKB organisaties. Wij denken graag actief mee in uw telecomprojecten en geven u een advies waarbij uw investeringen het beste rendement opleveren.

Liever teruggebeld worden?