Office 365 is een verzameling van diensten / pakketten van Microsoft. Deze diensten zijn bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs.
Een pakket wat bijvoorbeeld in het Office 365 Business (premium) abonnement zit, is het volwaardige Microsoft Office softwarepakket.
Dit pakket bevat. O.a. software zoals Outlook, Powerpoint, Word en Excel. Bij Een goedkopere variant (Office 365 Business Essentials), bevat wel exchange e-mail maar geen licentie om het volwaardige Office pakket van Microsoft te kunnen gebruiken.
Met Office 365 Business Essentials is het wel mogelijk om vanuit de webbrowser documenten en excelsheets te bewerken.

Naast het leveren van de volwaardige softwarepakketten, worden er nog meer cloud diensten binnen Office 365 geleverd. O.a.: Exchange online die ervoor zorgt dat e-mails, agenda’s, taken en contactpersonen naadloos met al uw apparaten synchroniseert, 1TB opslag voor het opslaan en delen van bestanden en HD videovergaderingen.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Basic Connect adviseert en ontzorgt u bij het migreren naar de Office 365 omgeving. Meestal gaat een vooropname van uw bedrijfssituatie hieraan vooraf. Wij kijken wat de meerwaarde van Office 365 binnen uw bedrijf zal zijn, wat de kosten zullen zijn en stellen op basis hiervan een migratieplan op.

Benieuwd naar de meerwaarde van Office 365 voor uw bedrijf? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Office 365 abonnementen

Vraag een offerte op voor de migratiekosten naar Office 365. Naast de migratie geven wij advies over het gebruik van de licenties en de inrichting van Office 365 voor uw bedrijf.

Vraag nu een offerte aan

Office 365 cloudBekijk en vergelijk Office 365 abonnementen voor bedrijven

Bekijk de abonnementen