Basic Connect, de specialist voor computerhulp bij u aan huis. Wij lossen al uw computerproblemen op en werken zowel voor particulieren als voor klanten in het midden -en kleinbedrijf.

Basic Connect is snel en betrouwbaar en levert computerservice en computerhulp bij u thuis en op uw bedrijfslocatie op het moment dat het ú goed uitkomt. We verkpopen alle gewenste computers, computerapparatuur en software, verwijderen virussen, schonen uw computer op.

Waar u uw computer of laptop ook gekocht heeft of van welk merk uw apparatuur ook is, we kunnen elk computerprobleem voor u oplossen. Basic Connect kan ook uw draadloze netwerk instellen en uw draadloze printer erop aansluiten zodat u geen last meer heeft van kabels. Ook kunnen we het bereik van uw netwerk vergroten waardoor u ook op zolder internet kunt gebruiken. Wij stellen uw iPad, iPhone, Android tablet of telefoon in naar uw wens. We helpen u op weg met uw email en verbinden uw apparaat met het internet, zodat u er prettig mee kunt werken.

Wij zijn gespecialiseerd in de beveiliging van uw computer en uw draadloze verbinding, in computerreparatie, geheugenuitbreiding en andere upgrades en uiteraard in her installaties.

Is uw computer traag, heeft u last van irritante pop-ups en/of virussen? Wij zijn specialisten in virusverwijdering. Is uw internetverbinding zwak op bepaalde plekken in het huis? Wij kunnen dit verbeteren. Is uw computer wel afdoende beschermd tegen virussen en andere ongewenste software? Wij leveren de bekroond antiviruspakketten van ESET. Maakt u zich zorgen over de veiligheid van uw computer in verband met internetbankieren?

Wij kunnen u helpen en adviseren!

Bel ons vrijblijvend voor meer informatie op 038-7600019.