WordPress onderhoud

Voorkom hacks en geef je onderhoud uit handen vanaf €15,00 per maand.

U heeft door ons of wellicht door een ander een WordPress website laten bouwen. Maar net als een nieuwe auto heeft uw nieuwe WordPress website onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Basic Connect heeft veel ervaring met het bouwen en onderhouden van WordPress websites.

Veiligheidsonderhoud

Regelmatig komen er updates uit voor WordPress en plugins voor WordPress. Up to date zijn vergroot de veiligheid van uw website en beperkt de mogelijkheid voor hackers om misbruik te maken van de website. 100% Garantie dat uw website niet gehackt wordt, kunnen niemand geven. Wat wij wel garanderen, is dat we uw website kosteloos herstellen als het onverhoopt tóch een keer mis gaat. Dankzij onze recente backups van alle bestanden en de database, kunnen wij relatief snel zorgen dat uw website weer online is.

Wij bieden wordpress website onderhoudspakketten aan waarbij we jouw WordPress website of WooCommerce webshop onderhouden en volledig up-to-date houden.

  • Het maken van back-ups
  • Database Backup
  • Updaten van WordPress
  • Updaten van plugins en je thema
  • Ook voor WooCommerce

Prestatieonderhoud

Niemand wordt vrolijk van een traag werkende website, uzelf niet, maar zeker ook de bezoekers van uw website niet. In ons onderhoudspakket bieden wij kosteloos de compressie van alle afbeeldingen in uw website. Afbeelding compressie zorgt voor snellere laadtijden op onder andere mobiele telefoons.  Ook geavanceerde caching zorgt voor een snellere laadtijd, omdat bepaalde bestanden op uw website maar één keer ingeladen hoeven te worden door je browser. Doordat bepaalde bestanden lokaal opgeslagen worden wordt de laadtijd en snelheid van de website aanzienlijk verbeterd. Deze toevoeging aan uw website draagt vervolgens weer bij aan de gebruiksvriendelijkheid van uw website. De ontwikkelaars van WordPress blijven WP verbeteren wat goed nieuws is. Wij zorgen ervoor dat uw website up to date blijft.  Door middel van Google Analytics die wij voor u installeren, kunt u het bezoekers(gedrag) van uw website volgen. U kunt een snelle service verwachten als uw website offline is.

website verhuizen 

Als u niet tevreden bent over de kosten of service van uw huidige provider, is het mogelijk om uw WordPress website te verhuizen.  Het verhuizen van een website gebeurd als volgt:

  • Backup maken van uw huidige website (database + bestanden)
  • Verhuiscode aanvragen
  • Verhuiscode registreren bij de nieuwe provider
  • Database + bestanden terug plaatsten
  • Werking van de website

De verhuizing kan meestal binnen 24 uur geregeld worden.

De kosten voor het verhuizen van uw Domein + WordPress website bedragen € 95,- excl btw