Altijd bereikbaar zoals u dat wilt tegen een vaste lage prijs. Met Zakelijk Hosted Telefonie belt u via internet en gebruikt u een eigen flexibele telefooncentrale in de cloud.

De voordelen van hosted telefonie:

  • Flexibiliteit in beheer en gebruik
  • Direct besparen zonder kostbare investering
  • Zorgeloos bellen met Nederland onbeperkt

Flexibiliteit in beheer en gebruik

Met Hosted Telefonie is uw centrale altijd up-to-date en gemakkelijk aan te passen. Veranderen uw wensen of het aantal medewerkers dan verandert de centrale met u mee. Via de handige app zijn uw instellingen makkelijk te beheren. Zo kunt u gemakkelijk belgroepen toevoegen of tijdelijke doorschakelingen instellen.

Direct besparen zonder kostbare investering

Met Hosted Telefonie bespaart u direct, omdat u niet meer hoeft te investeren in een dure telefooncentrale. U kunt bellen en internetten via één verbinding en maakt gebruik van onze voordelige beltarieven. Via factuur online en uw maandelijkse rekening krijgt u een helder inzicht in uw kosten.

Zorgeloos bellen met Nederland Onbeperkt

Wilt u vooraf exact weten waar u aan toe bent, dan heeft u de keuze voor onbeperkt bellen binnen Nederland. U belt dan voor een vast bedrag per maand naar alle vaste en mobiele telefoonnummers binnen Nederland. Elke maand dezelfde vaste lage prijs, dat is wel zo rustgevend. U kunt ook kiezen voor een variabele afrekenmethode. De gesprekskosten worden dan gebaseerd op wat u daadwerkelijk verbruikt heeft.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?  stuur een e-mail of bel 038-7600019

Of bezoek onze Hosted VoIP pagina

Offerte aanvraag

Upload