Basic Connect Managed WiFi

Managed WiFi

Draadloos internet

Iedereen heeft tegenwoordig een eigen WiFi netwerk waarmee je smartphone, tablet en laptop is verbonden met het internet. We merken hierbij dat de standaard modem van de provider (ZIGGO, KPN etc) vaak niet voldoet om de gehele woning of bedrijfsruimte te kunnen voorzien van WiFi. Hierbij bieden wij de oplossing genaamd “managed WiFi”.

Managed WiFi – veilig, hoge kwaliteit en professioneel

Met uw computer of laptop draadloos het internet op gaan is natuurlijk ideaal, maar het opzetten van een draadloos netwerk is niet zo vanzelfsprekend. Er zijn diverse stappen nodig om het aan de praat te krijgen. Veel mensen hebben hier dan ook moeite mee. Basic Connect Computerservice kan uw draadloos netwerk stabiel en beveiligd opzetten zodat u daarna vlot en zonder haperingen kunt internetten.

We zijn gespecialiseerd in het opzetten van perfect WiFi overal in huis of op kantoor d.m.v. managed WiFi techniek. Hierbij maken wij gebruik van het UniFi managed platform.

Wat is managed WiFi precies?

Als ondernemer bent u dagelijks bezig met de groei van uw bedrijf. En deze groei brengt uitdagingen met zich mee. Verhuist u bijvoorbeeld naar een groter kantoor of groeit het aantal medewerkers, dan is de kans groot dat voor een kwalitatief goed draadloos netwerk uw standaard Wifi router niet meer volstaat. Het signaal reikt niet ver genoeg, het maximaal aantal gebruikers wordt overschreden of de veiligheid komt in het geding. Als oplossing voor deze uitdaging kunt u gebruik maken van Managed Wifi

Zoals gezegd installeren wij veel UniFi producten bij al onze klanten. Dit zijn voornamelijk access points (antennes voor het bereik), firewall routers en managed switch apparatuur om op afstand uw netwerk te kunnen blijven monitoren. Het grote voordeel t.o.v. losse Access Points is dat we eenvoudig één of meerdere WiFi netwerken van hoge kwaliteit kunnen programmeren. Zo hoeft u niet telkens van WiFi naam te te switchen op uw apparaat wanneer u buiten het bereik bent van de eerste access point. U schakelt automatisch over op de volgende access point die zich verder in de woning bevind.

Alle voordelen op een rij:

  • Het complete beheer van het netwerk wordt u uit handen genomen en onderhouden op afstand.
  • Met Managed Wifi kunt u een scheiding tussen een bedrijfs- en gastnetwerk realiseren.
  • Met Managed Wifi heeft u op iedere plek binnen uw organisatie een draadloos toegangspunt beschikbaar.
  • Beveiliging updates worden door ons automatisch gepusht naar uw apparatuur.
  • Managed wifi betekent een schaalbaar netwerk en kan daarom gemakkelijk meegroeien met uw bedrijf.