Basic Connect Probleem met uw WiFi ?

Probleem met uw WiFi ?

Valt de WiFi verbinding steeds weg, en wilt u uw uw netwerk verbeteren ? Onze WiFi scan lost dit 100% voor u op ! Onze monteur inventariseert aan huis waarom uw verbinding steeds weg valt, en kan dit vakkundig voor u oplossen. Lees hier hoe wij dit grondig aanpakken:

Ook Voor De Toekomst..

Pas in 1999 kwam de eerste laptop met WiFi op de markt de eerste telefoons met deze techniek kwamen zelfs pas 5 jaar later, in 2004, voor de consument beschikbaar. Tegenwoordig is een leven zonder WiFi nauwelijks meer voor te stellen: los van onze laptop, tablet of telefoon wordt het langzamerhand zelfs lastig televisie te kijken zonder WiFi. Steeds meer apparaten hebben een WiFi verbinding nodig om naar behoren te functioneren, en dat wordt in de nabije toekomst enkel meer. Kortom: zeker in uw thuisomgeving is een stabiel en snel WiFi netwerk steeds belangrijker.

Lekker Druk?

Met al die netwerken in de lucht wordt het druk, en steeds drukker. Wie in zo’n drukke omgeving woont, zoals in het centrum, appartementencomplex of aan de rand van een stad, herkent ongetwijfeld de WiFi-problematiek: een eenvoudige zoekopdracht op beschikbare netwerken levert als snel een “boodschappenlijst” aan netwerkjes op. Al uw buren hebben hetzelfde probleem, waarbij vervolgens net als in de natuur de ” wet van de sterkste”  gaat gelden: Hoe sterker MIJN signaal, hoe minder last IK van storing heb.. en dat denken de buren ook weer. U begrijpt de vicieuze cirkel..

Oplossing

Het simpelweg maar bijplaatsen van access points, repeaters en versterkers is in ieder geval niet de oplossing. Althans niet op de lange termijn. Een goed WiFi netwerk is namelijk maatwerk: het gaat niet enkel om de sterkte van het signaal, maar ook om de kwaliteit. En die sterkte én kwaliteit hebben last van storingen: muren, babyfoons, dect-telefoons, magnetrons, dubbel glas etc etc.
Om voor uw WiFi netwerk een optimale dekking te realiseren dienen een aantal zaken in kaart gebracht te worden: Hoeveel invloed hebben de storingsfactoren? Hoe zijn de omringende netwerken ingericht ? Welke effecten heeft de constructie van uw huis hierop? Wat zijn de “hotspots” in uw huis? Kortom: meten is weten.

Wat Wij Doen

Wifi analyse
Dekkingskaart

We maken allereerst een globale plattegrond van de verdieping(en) die we gaan optimaliseren. Vervolgens doen we per verdieping gemiddeld zo’n 15 metingen op verschillende plekken. Met behulp van deze metingen wordt zo een dekkingskaart gemaakt, waarop precies inzichtelijk is wat de huidige situatie is, wat de sterktes en zwaktes van uw netwerk zijn, en welke invloeden van belang zijn.
Aan de hand van deze dekkingskaart, een inventarisatie van uw hardware en instellingen, én natuurlijk uw wensen wordt vervolgens een advies uitgebracht.

En Dan ?

Dat is aan u. Het aanpassen van de instellingen in uw modem en /of router zijn in het consult inbegrepen, voor overige aanpassingen zoals de aanschaf van additionele of vervangende hardware, het aanpassen van de bekabeling of andere oplossingen wordt een vrijblijvende offerte uitgebracht. U heeft na ons bezoek in ieder geval al een beter functionerend WiFi netwerk, maar weet daarnaast in ieder geval:
Wát is de oorzaak, of wat zijn de oorzaken, van de slechte verbinding ?
Wat kost het om het probleem te verhelpen?
Het uitgebreide rapport wat wij opmaken wordt digitaal aan u verstrekt.

Kosten

Een WiFi optimalisatie-consult kost momenteel slechts €69,- per verdieping van maximaal 200 m² (normaal €99,-), en duurt ongeveer anderhalf uur. Een extra verdieping kost € 39,- en duurt ongeveer drie kwartier. (Prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten). Boek nu direct tegen het actietarief !