Basic Connect VoIP modules

VoIP modules

Maak je online telefooncentrale compleet met onze geweldige VoIP modules.

Flexibel doorschakelen + filters

Met Flexibel Schakelen kan je de eindbestemming van je telefoonnummer direct aanpassen vanaf je computer. Doorschakelen naar je eigen mobiele telefoon of een andere vaste telefoon, is binnen enkele seconden geregeld. Je regelt dit eenvoudig via de Firefox plugin of de Chrome Extensie maar natuurlijk ook via de beveiligde beheeromgeving. Flexibel doorschakelen is gratis in combinatie met een afname van een VoIP-account of trunk. Losse afname € 3,- per maand.

VoIP Modules Flexibel doorschakelen + filters€ 0,-Gratis

Belgroepen, fallback en gespreksvalidatie

Wil je dat er meerdere telefoons overgaan als er een gesprek binnenkomt? Of wil je dat eerst nummer A en dan nummer B wordt gebeld? Bij Basic Connect stel je dit heel gemakkelijk zelf in met belgroepen en routeringen.
Is je VoIP-toestel of centrale niet bereikbaar? Dan schakelt ons systeem automatisch door naar een fallback-nummer.
Van de onderdelen kun je gratis gebruik maken en alles is eenvoudig te beheren.

VoIP Modules Belgroepen, fallback en gespreksvalidatie€ 0,-Gratis

Module openingstijden

Met de module ‘Openingstijden’ geef je zelf aan wanneer je bedrijf open of gesloten is. Met de combinatie van de modules openingstijden, meldingen en de gratis module voicemail naar e-mail ben je binnen- en buiten openingstijden gegarandeerd van een optimale bereikbaarheid voor je klant.
Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de belgroepen met gespreksvalidatie. Binnen openingstijden ben je bereikbaar op kantoor en daarbuiten op één of meerdere mobiele toestellen.

€ 20,- eenmalig€ 5,- per maand

Module Keuzemenu (IVR)

Een keuzemenu wordt voornamelijk gebruikt binnen grotere organisaties. Basic Connect heeft een eenvoudig te bedienen module waarmee je snel en simpel online je eigen keuzemenu kunt inrichten.

€ 60,- eenmalig€ 15,- per maand

Module Telefonisch vergaderen (conference)

Eenvoudig telefonisch vergaderen met je collega’s of externen? Gebruik de module Telefonische Vergaderen. Een corporate functie voor een MKB prijs.

€ 20,- eenmalig€ 5,- per maand

Module HTTP-routering

De module HTTP-routering wordt voornamelijk gebruikt voor drie doeleinden: CRM-integratie, schakelen op basis van een externe database en het doormeten van online marketing campagnes (Google Analytics).

€ 100,- eenmalig€ 25,- per maand

Module Gespreksopname

Gespreksopname kan voor zowel inkomende- als uitgaande gesprekken ingeschakeld worden. Ook is deze module per individuele medewerker mogelijk. Je betaalt alleen € 0,005 per minuut per maand dat de opnames worden bewaard.

€ 0,- eenmalig€ 0,- per maand

Online beheer + gespreksdetails

Bij Basic Connect kun je zelf online al je diensten realtime wijzigen, verwijderen en toevoegen via een eenvoudige interface. Gratis en voor niets!
Daarnaast kun je kosteloos meerdere gebruikers met verschillende rechten aanmaken in het systeem. Zo kan je gebruikers bijvoorbeeld de rechten geven om gespreks- of factuurdetails in te zien. Bij Basic Connect is deze informatie realtime online inzichtelijk!

VoIP Modules Online beheer + gespreksdetails€ 0,-Gratis

Voicemail naar e-mail

Je voicemail als e-mail ontvangen? Geen enkel probleem. Voicemailberichten worden bij Basic Connect als .WAV-bestand doorgestuurd naar een door jou gekozen e-mailadres. Zo zijn al je voicemails gemakkelijk gratis terug te luisteren via je PC en heb je altijd een backup.
Wil je de voicemail personaliseren en je eigen boodschap inspreken voor de piep? Dat is helemaal gratis en hiervoor heb je geen extra module nodig.

VoIP Modules Voicemail naar e-mail€ 0,-Gratis

Module meldingen

“Welkom bij bedrijfsnaam”, “U wordt doorverbonden met de regio Amsterdam” of “Voor spoed kunt u bellen met nummer 058-1234567”. Bij Basic Connect kan je gemakkelijk een melding toevoegen aan je nummer.
Als je gebruik maakt van de module Meldingen, wordt er een welkomstmelding aan je bedrijfsnummer gekoppeld. De beller krijgt een ingesproken tekst te horen, voordat het gesprek doorverbonden wordt naar de gewenste eindbestemming.

€ 20,- eenmalig€ 5,- per maand

Module Wachtrij (Queue)

Het kan natuurlijk gebeuren dat het zo druk is binnen je bedrijf, dat je je klanten niet direct te woord kan staan. Een ingesprekstoon is voor een beller niet prettig, maar kort in de wacht staan vindt men vaak niet zo bezwaarlijk. Daarom biedt Basic Connect een wachtrij oftewel queue-module. Deze module is zowel in combinatie met VoIP als met vaste- en mobiele eindbestemmingen te gebruiken.

€ 60,- eenmalig€ 15,- per maand

Module Netnummer- en Postcoderoutering

Een netnummerroutering is het routeren van gesprekken aan de hand van het netnummer van de bellende klant. Op die manier krijgt iemand uit Amsterdam ook een medewerker van de vestiging in Amsterdam aan de lijn. Heeft de klant geen netnummer, dan kan hij of zij een postcode ingeven, waarna er alsnog wordt doorgeschakeld naar de juiste regio en de juiste vestiging. De postcodegroepen en bijbehorende IVR meldingen kun je zelf eenvoudig aanpassen via een gebruiksvriendelijke webinterface.

€ 100,- eenmalig€ 25,- per maand

Module Meeluisteren

Meeluisteren met een collega om hem of haar te ondersteunen in het gesprek of voor trainingsdoeleinden? Gebruik de module meeluisteren.

€ 20,- eenmalig€ 5,- per maand