Basic Connect Voordelen VoIP telefonie

Voordelen VoIP telefonie

VoIP maakt bellen goedkoper

Bij de meeste VoIP-providers is bellen goedkoper. Bovendien bellen VoIP-gebruikers onderling gratis. Het maakt dan niet uit bij welke vestiging een medewerker werkzaam is. Een bedrijf met vestigingen in het buitenland creëert daarmee een aanzienlijke maandelijkse besparing op de gesprekskosten.

VoIP heeft de toekomst

VoIP is dé telecomtechniek van nu. Alle grote leveranciers stappen over op VoIP en ruim 20% van bedrijven met meer dan 50 medewerkers zijn al overgestapt op VoIP- of IP-telefonie. Is je telecomapparatuur aan vervanging toe, gaat je bedrijf verhuizen of zoek je een nieuwe telecomoplossing, dan is VoIP een logische keuze.

VoIP is locatie-onafhankelijk

Een VoIP-account is gekoppeld aan een toestel of een VoIP bedrijfscentrale, niet aan een geografische locatie. Dat betekent dat je overal kunt werken. Ook is verhuizen zeer eenvoudig en voordelig.

VoIP maakt overstappen makkelijk

Als je over wilt stappen naar een andere telecomprovider, hoef je alleen de telefoonnummers te verhuizen en de VoIP-gegevens van de nieuwe leverancier in je centrale of toestellen zetten. Overstappen naar een andere provider is snel en gemakkelijk. Bij Basic Connect kan je per dag opzeggen dus geen gedoe met contracten.

VoIP is flexibel

Je kunt je telefoontoestel koppelen aan iedere netwerklocatie. Werk je een periode in een projectruimte? Dan neem je het het toestel gewoon mee. Er hoeft niets omgeschakeld te worden en je hoeft geen instellingen aan te passen. Intern verhuizen is daarmee super eenvoudig.

VoIP en integratie

VoIP is gemakkelijk te integreren met andere systemen, zoals een ERP- of CRM-systeem. Klik-en-Bel vanuit een webbased adresboek en het ‘herkennen’ van klanten bij binnenkomende gesprekken is daarmee geen enkel probleem.