Basic Connect Computerhulp aan huis of op afstand

Computerhulp aan huis of op afstand

De Basic Connect computerspecialisten zijn u graag van dienst met alles wat computergestuurd wordt. Met onze ervaren mensen hebben wij voor iedere vraag en elk probleem een oplossing. Wij bieden deskundige en professionele computerhulp aan.

Welke computerhulp heb je bijvoorbeeld nodig?

 1. Hulp aan huis.
 2. Installatie en/of reparatie
 3. Wifi optimalisatie

Computerhulp nodig? Wij weten wat wel en wat niet werkt.

Het staat op ons lijf geschreven om je te helpen met computer problemen. Onze computerspecialisten kijken graag mee op je computer of laptop om je eventueel op afstand en telefonisch op weg te helpen. Zijn er problemen die wij niet op afstand op kunnen lossen dan komen wij gewoon bij je langs.

Basic Connect werken uitsluitend met personeel die hebben deelgenomen aan een interne opleiding. Iedere medewerker wordt getraind met de laatste ontwikkelen op zowel hard als software niveau. Diversen hard en software leveranciers geven cursussen waar wij aan deelnemen of deel hebben genomen. Wij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op Computer, Internet, Netwerk en beveiliging gebied met daarbij de apparaten die gebruikt worden in en rondom het huis die vandaag en morgen gebruikt worden.

Onze recente opdrachten

Wij houden je graag op de hoogte van onze opdracht, zo ben je op de hoogte waar Basic Connect zich mee bezig houden. Bent u benieuwd of wij uw probleem kunnen oplossen neem dan gerust contact met ons op.

Wij bieden onder andere de volgende werkzaamheden:

 • Computer reparatie (aan huis)
 • Computerhulp (aan huis)
 • Camerabeveiliging
 • PC opschonen
 • Draadloos netwerk
 • Een trage pc
 • E-mail problemen
 • Spyware, virus verwijderen
 • Andere problemen

PC/LAPTOP REPARATIE (OOK AAN HUIS)

Computer reparatie en onderhoud is gespecialiseerd werk, laat dit dan ook uitvoeren door een erkend computer monteur. Vaak wordt er een familielid of een kennis ingeschakeld die denkt de computer reparatie te kunnen uitvoeren. Echter in de praktijk worden de problemen juist groter dan dat ze waren. De computer reparatie zal dan ook meer tijd in beslag gaan nemen en de ergernis vergroten. Niets is handiger dan dat wij uw computer of laptop aan huis komen maken

COMPUTERHULP (AAN HUIS)
Computerhulp aan huis is een veel gevraagde dienst bij ons. Wij bieden 2 verschillende soorten computerhulp.

 • Computerhulp aan huis
 • Computerhulp vanuit ons kantoor d.m.v. hulp op afstand

De meeste klanten kiezen eerst voor een hulp aan huis om direct pc-hulp te verlenen. Ook kunt u later als de werkzaamheden zijn afgerond, hulp of afstand bij ons aanvragen.

Camerabeveiliging
Met een beveiligingscamera beschermt u uw en andermans eigendommen. U houdt toezicht op de woning, het terrein of het bedrijfspand. Een beveiligingscamera online kopen vraagt de nodige voorbereiding. Kies voor kwaliteit en zekerheid, zodat eventuele indringers of vandalisten goed op beeld staan. Denk aan extra functies zoals nachtzicht, audio-opname en de mogelijkheid tot aansluiting op het LAN of WiFi-netwerk. Klik hier voor meer informatie.

PC OPSCHONEN EN ONDERHOUDEN
Van tijd tot tijd is het belangrijk uw computer op te schonen. Regelmatig onderhoud van uw PC kan problemen voorkomen. Door dagelijks gebruik van de PC worden ongemerkt allerlei tijdelijke en onnodige bestanden in mappen opgeslagen.

DRAADLOOS NETWERK
Met uw computer of laptop draadloos het internet op gaan is natuurlijk ideaal, maar er komt heel wat bij kijken om een draadloos netwerk aan de praat te krijgen. Veel mensen hebben hier dan ook moeite mee. Maaste.nl kan uw draadloos netwerk stabiel en beveiligd opzetten zodat u daarna vlot en zonder haperingen kunt internetten.

EEN TRAGE PC
U herkent het vast wel, uw nieuwe computer was in het begin lekker snel en na verloop van tijd wordt het systeem steeds trager. Het opstarten duurt dan minuten en eenmaal doorgestart lijkt de pc met van alles bezig te zijn. Maaste.nl kan uw trage computer controleren en u van deze ergenissen afhelpen.

MAIL INSTELLINGEN EN PROBLEMEN
Maaste.nl kan u uitstekend helpen bij al uw e-mail vragen en problemen. We bieden ondersteuning voor de meeste software programma’s. Wij kunnen u assisteren met het aanmaken van een nieuw e-mailadres, of we verhelpen problemen die zijn ontstaan tijdens het gebruik van uw mail programma.

SPYWARE, VIRUS VERWIJDEREN
Spyware, ook wel malware genoemd, is op vervelende wijze actief aanwezig op uw computer. Spyware blokkeert uw internetpagina’s. Regelmatig verschijnen er spontaan ‘pop up’ advertenties in vensters. Ook maakt het uw computer een stuk trager. Bijna iedereen die een computer gebruikt heeft wel eens last van een virus. Virussen zijn helaas niet meer weg te denken. Elke dag verschijnen nieuwe varianten waardoor je altijd alert moet zijn.

NO CURE NO PAY
Er zijn veel problemen waar gelukkig bijna altijd een oplossing voor is. Wij komen bij u thuis het probleem bekijken en proberen het op te lossen. Wij werken volgens het “No cure no pay” principe. Is het probleem niet opgelost? Dan hoeft u ook niks te betalen!