06-42036654

Versnel je computer met een SSD!

U gebruikt momenteel een laptop of pc met een harde schijf, waarom zou u overstappen op een SSD? Een SSD heeft ten opzichte van een harde schijf veel voordelen. Een van de grootste voordelen van een SSD is de toename in snelheid. In tegenstelling tot een traditionele Harddisk is een Solid State Drive (SSD) tot wel 10x sneller. Hieronder maken we een opsomming van de voordelen.

Wat zijn de voordelen?

Snelheid – Aangezien er geen draaiende onderdelen zijn in een SSD, kan data veel sneller worden uitgelezen en geschreven op het flashgeheugen. Hierdoor start je laptop of pc veel sneller op, kan je bestanden en programma’s veel sneller openen en verplaats je bestanden veel sneller.

Energieverbruik – Een SSD maakt gebruik van flashgeheugen en heeft daardoor geen draaiende onderdelen. Hierdoor wordt data sneller weggelezen en weggeschreven. Dit zorgt ervoor dat je laptop of pc sneller opstart, je bestanden en programma’s sneller openen en je sneller bestanden verplaatst.

Multitasking – Wanneer je met meerdere programma’s tegelijkertijd werkt, is de snelheid van een SSD snel merkbaar. Programma’s openen tot wel 20 keer sneller en alle data is vrijwel direct beschikbaar. Het openen van grote projecten met video’s, foto’s en muziek neemt nog maar enkele seconden in beslag.

Resistent – Bij een SSD zijn er geen draaiende onderdelen, waardoor je laptop bij een val wel kapot kan gaan, maar je opgeslagen data wel veilig blijft. De harde schijf in je laptop is een van de meest gevoelige onderdelen. Vanwege de draaiende onderdelen kan val- en stootschade een grote impact hebben op de opgeslagen data.

Computer of Laptop SSD upgrade

Hieronder vind je de tarieven voor de SSD upgrades voor Windows computers. Deze tarieven zijn inclusief de SSD, het inbouwen en de installatie van Windows. Je kunt je computer of laptop langs brengen bij ons Kantoor in Dalfsen.

 • Binnen één werkdag geregeld
 • 12 maanden garantie op hardware
 • geen verlies van bestanden

Heb je toch een vraag over de upgrade van je computer? Neem dan contact op met onze klantenservice of bekijk de veelgestelde vragen over SSD upgrades.

Kies je reparatie!

 • OnderzoekLaat een deskundige diagnose maken door een van onze specialisten. Je ontvangt dezelfde dag een prijsopgave.
 • Computer 120GB SSD upgradeinclusief inbouw en installatie van Windows Deze reparatie voeren wij uit binnen 24 uur € 149,00
  • Vragen? Neem contact op!
 • Computer 240GB SSD upgradeinclusief inbouw en installatie van Windows Deze reparatie voeren wij uit binnen 24 uur€ 199
  • Vragen? Neem contact op!
 • Computer 480GB SSD upgradeinclusief inbouw en installatie van Windows Deze reparatie voeren wij uit binnen 24 uur€ 289
  • Vragen? Neem contact op!
 • Computer 1TB SSD upgradeinclusief inbouw en installatie van Windows Deze reparatie voeren wij uit binnen 24 uur€ 389
  • Vragen? Neem contact op!

Wat zijn de kosten voor het onderzoek?

De kosten voor het maken van een onderzoek bedragen €29,95 inclusief BTW. Na het maken van het onderzoek ontvang je van ons telefonisch de diagnose en een prijsopgave. Wil je graag een offerte per e-mail ontvangen? Dan rekenen we hiervoor niets extra.

Waarom berekent Basic Connect onderzoekskosten?

Voor het maken van een goed onderzoek is een van onze collega’s gemiddeld 30 tot 40 minuten bezig. Denk hierbij aan:
– Aanname van reparatie en checken van cosmetische staat van het apparaat
– Softwarematige diagnose & administratie van diagnose
– Hardwarematige diagnose & administratie van diagnose
– Klantcontact naar aanleiding van diagnose

Helaas werken onze collega’s niet op vrijwillige basis en moeten we deze kosten natuurlijk doorberekenen. Waar concurrenten de onderzoekskosten verwerken in hun reparatietarieven zijn wij liever transparant. Je weet waar je voor betaalt

Heb je een vraag over de onderzoekskosten? Neem dan contact op met onze klantenservice via: 038-7600019

Wij leggen je graag alles uit

Wanneer is de diagnose gratis?

De letterlijke vertaling van No Cure, No Pay is: “Geen oplossing, niets betalen”. Je betaalt bij ons dus geen onderzoekskosten als wij de oorzaak van jouw probleem niet kunnen lokaliseren of niet kunnen oplossen. Kunnen we je wél een oplossing bieden maar zie je toch van de reparatie af? Dan brengen wij onderzoekskosten in rekening van €29,95.